LIMA HLR utbildning grundades med den högt ställda, men enkla målsättningen - Att leverera riktigt bra sjukvårdsutbildningar. 


Fem år senare ligger fortfarande företagets fokus på kvalitét och specialiserad kunskap inom akutsjukvård. Under dessa år har konceptet utvecklats och idag erbjuder vi inte bara kurser inom hjärt- lungräddning och första hjälpen utan även försäljning av hjärtstartare och annat sjukvårdsmatrial. LIMA HLR utbildning anlitas idag även som sjukvårdsberedskap på olika tävlingar och event. 

Som kunder har vi alla typer av företag och organisationer och samarbetet sträcker sig från enstaka kurser eller föreläsningar till att vi tillsammans med kunden arbetar långsiktigt med deras arbetsmiljlöarbete inom sjukvårds- och olycksfallberedskap.

Vår viktigaste tillgång har ända sedan starten varit våra kompetenta medarbetare. Samtliga instruktörer har lång erfarenhet från akutsjukvården kombinerat med fina pedagogiska kunskaper.

Vad framtiden har att erbjuda för företaget vet ingen.  Men vi hoppas förstås på att få se just dig på någon av våra kurser.

 

Väl mött, LIMA HLR utbildning