Instruktörer

Robert Malmsborg

Har tidigare jobbat med sjukvårdsutbildning i olika former. Dels på Katastrofmedicinskt centrum Linköping och Linköpings universitet. Började på ambulansen 2004. 

Thomas Lindkvist

Thomas har arbetat inom ambulanssjukvården över 20 år. Sjukvårdsutbildningar har han sysslat med i över 15 år. Många är de kursdeltagare som passerat hans kurser.

 

 
DSC_4534.jpg

Elin Carlsson-Malm

Elin har lång erfarenhet som instruktör. Dels på Katastrofmedicinskt centrum i Linköping och på Linköpings universitet. Började inom ambulanssjukvården 2004.

DSC_4541.jpg

Andreas Nors

Andreas har som instruktör ägnat mycket tid till sjukvårdsutbildning för Räddningstjänsten. Till vardags arbetar han som ambulanssjuksköterska i Norrköping.

 
DSC_4555.jpg

Mats Wass

Narkossköterska med tio års erfarenhet från ambulanssjukvården. Lång erfarenhet som instruktör, både internt på ambulansen och mot privata företag och organisationer.

Jobba hos oss?

LIMA HLR utbildning växer och vi söker kontinuerligt efter nya medarbetare. Har du minst 5 års erfarenhet av akutsjukvård som läkare eller akutsjuksköterska? Har du även erfarenhet som utbildare och brinner för att ge dina kursdeltagare en riktigt bra och minnesvärd utbildning. Skriv då ett par rader till oss och presentera dig!